de Facto

 

Vad är de Facto?

de Facto är Juridiska föreningen vid Umeå universitets tidsskrift. Den ges ut fyra gånger per år och skickas hem till alla JFs medlemmar. Artiklarna är skrivna av medlemmar eller anställda på Juridiska institutionen.
 
Ansvarig för tidningen är chefredaktören som är en del av JF:s styrelse. Till chefredaktörens hjälp finns redaktionen som tillsätts varje år.

Vill du skriva för de Facto?

Vi söker kontinuerligt efter nya skribenter. Om du är intresserad av att skriva för oss är du välkommen att medverka under nästa redaktionsmöte, alternativt ta kontakt med chefredaktören som nås via mail defacto@jf-umea.se.
 
Redaktionsmötena hålls inför varje nummer och annonseras ut i eventkalendern. Som skribent för de Facto får du skriva precis hur mycket eller lite du själv önskar.
 

Synpunkter eller önskemål?

de Facto är föreningens medlemsskrift och därför är vi alltid intresserade av att få reda på vad medlemmarna tycker. Om du vill komma med synpunkter eller önskemål på artiklar i tidsskriften kan du maila till defacto@jf-umea.se.

Annonsering

Vi vill väldigt gärna ha annonsörer, framför allt lokala företag!
Är ni intresserade av att annonsera i föreningens tidning, hör av er till defacto@jf-umea.se.

Får du inte hem de Facto?

de Facto skickas till adressen som du har registrerat hos kåren, så får du inte hem den ska du logga in på mina Sidor och ändra din adress eller gå till kårexpeditionen i Lindellhallen och be om hjälp där. 

Arkiv över äldre upplagor

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016