DE FACTO

Vad är de Facto?

de Facto är Juridiska föreningen vid Umeå universitets tidsskrift. Den ges ut fyra gånger per år och delas ut till alla studenter vid juridiska institutionen. I dagsläget har de Facto en upplaga om 450 exemplar per nummer.

Vill du skriva för de Facto?

Vi söker kontinuerligt efter nya skribenter. Om du är intresserad av att skriva för oss är du välkommen att medverka under nästa redaktionsmöte, alternativt ta kontakt med chefredaktör Malin Fagerström, och nås via mail defacto@jf-umea.se.
Redaktionsmötena hålls inför varje nummer och annonseras ut här, via mail och på anslagstavlor på universitetet. Som skribent för de Facto får du skriva precis hur mycket eller lite du själv önskar och du binder inte upp dig på något sätt. Ingen erfarenhet krävs.

Synpunkter eller önskemål?

de Facto är föreningens medlemsskrift och därför är vi alltid intresserade av att få reda på vad medlemmarna tycker. Om du vill komma med synpunkter eller önskemål på artiklar i tidsskriften kan du antingen maila till defacto@jf-umea.se, eller lämna ditt förslag i brevlådan utanför JF-rummet.

Annonsering

Vi vill väldigt gärna ha fler annonsörer. Framför allt lokala företag!
Är ni intresserade av att annonsera, hör av er till defacto@jf-umea.se.