PLATSBANK

.

Hannes Snellman söker nyutexaminerade jurister

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora affärstransaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

Till vårt Stockholmskontor söker vi nu nyutexaminerade jurister med start hösten 2018. Vi söker dig med talang och höga ambitioner, framstående akademiska meriter samt en passion för juridik och affärer. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna erfarenhet från utlandsstudier, examen i ekonomi eller tingsmeritering. Just nu söker vi främst jurister med ett intresse för företagsöverlåtelser, finansiering, konkurrensrätt och offentlig upphandling. Beskriv gärna i din ansökan vilket område du är mest intresserad av att arbeta inom

För mer information om rekryteringsprocessen, klicka här eller vänligen kontakta: Ellen Björkstedt, HR Coordinator, tel. 072 172 46 40. Sista ansökningsdag är 31 mars 2018.

 

DLA Piper söker sommarnotarier

Är du intresserad av att jobba med affärsjuridik under sommaren? Under en period på 10 veckor med start i juni får du som sommarnotarie på DLA Piper en unik inblick i hur det är att arbeta på en global affärsjuridisk byrå! Du tillhör en eller flera verksamhetsgrupper och arbetet varvas med utbildning för att du som notarie ska få möjlighet att öka dina juridiska färdigheter under din tid hos oss. Du bör ha studerat minst sex terminer på juristprogrammet fram till sommaren 2018 och ha ett genuint intresse för affärsjuridik. Är du intresserad av att läsa mer? Klicka här.

Sista ansökningsdag är 2018-01-31.

 

Uppsatspraktik hos Advokatfirman Törngren Magnell

Törngren Magnell är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Stockholm. Vår verksamhet omfattar främst M&A, bank och finans och kapitalmarknad. Vi erbjuder också kompletterande tjänster inom ett antal specialistområden, bl a fastighetsrätt, arbetsrätt och tvistelösning.

Törngren Magnell erbjuder sammanlagt fyra praktikplatser under vårterminen 2018 där varje praktikperiod uppgår till tio veckor. Praktiken kan göras antingen i samband med uppsatsskrivning eller inom ramen för en fördjupningskurs. Tillsättning av praktikplatser sker löpande. Klicka här om du är intresserad av att läsa mer.

 

Setterwalls Advokatbyrå söker biträdande jurist

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. De söker nu dig som vill arbeta som biträdande jurist på en spännande byrå. Som biträdande jurist på Setterwalls arbetar du med kvalificerade och intressanta ärenden tillsammans med mycket kompetenta och drivna kollegor, ett flertal av Sveriges främsta juridiska experter jobbar hos just Setterwalls Advokatbyrå. På din karriärresa har du alltid stöd av en handledare och fadder som tillsammans med dig ansvarar för din utveckling. Klicka på länken här för att läsa mer.

 

Cederquist söker biträdande jurister

Vill du syssla med arbetsrätt? Cederquist söker nu en junior biträdande jurist till sin arbetsrättsgrupp. Cederquist söker dig som snart tar examen från juristprogrammet eller är i slutfasen av tingstjänstgöring. Du har ett stort intresse för arbetsrätt och de ser gärna att du har läst/läser specialkurser på området. Intervjuer till tjänsten kommer ske löpande under hösten 2017 och våren 2018. Läs mer genom att klicka på länken här.