Hem » NYHETER » Nyheter » Hannes Snellman Summer School 2018 – Ansök senast 30/4

Hannes Snellman Summer School 2018 – Ansök senast 30/4

Hannes Snellman Summer School är en tvådagars intensivkurs för juriststudenter. Årets tema är Tech Is All Around, och fokuserar på hur den nya tekniken påverkar avtal och förhandlingar. Eventet är på Hannes Snellmans kontor i Stockholm den 23-24 augusti 2018,och innehåller föreläsningar och diskussioner tillsammans med personer från juristbranschen och näringslivet. Du har även möjlighet att nätverka med andra juriststudenter och erfarna experter från exempelvis Hannes Snellman.

Om du vill lära dig mer om teknikens påverkan på avtal och förhandlingar och vad det innebär i praktiken för dig som framtida jurist, se till att ansöka till Hannes Snellman Summer School när ansökningsperioden startar!

 

För vem: Hannes Snellman Summer School riktar sig till dig studerar juridik i Sverige eller Finland och som har avslutat minst två års studier.

När: 23-24 augusti 2018

Var: Hannes Snellman, Kungsträdgårdsgatan 20, Stockholm
(Rese- och boendekostnader ingår för de som inte bor i Stockholmsområdet)

Ansökan: Sök senast innan 15 april och ansökan görs via denna länk: http://careers.hannessnellman.com/sweden/summer-school-2018/

För mer information, vänligen besök vår Summer School-sida eller kontakta Ellen Björkstedt på ellen.bjorkstedt@hannessnellman.com.