Hem » NYHETER » Nyheter » JF Klaga

JF Klaga

Idag kan Juridiska föreningen för första gången någonsin stolt presentera en ny funktion som arbetats fram sedan i vår men varit efterfrågat under lång tid.

Juridiska föreningen inför nu funktionen JF Klaga.

Era synpunkter och åsikter är viktiga för föreningen och dess verksamhet! Denna funktion syftar framförallt till att det ska vara enkelt för dig som medlem att rapportera in ett klagomål om du inte på egen hand vill lyfta det till juridiska institutionen eller Umeå studentkår. Klagomålen kan röra allt ifrån en schemamiss till grova kränkningar. Genom att använda er av denna funktion ger du föreningen möjlighet att se trender inom ramen för din utbildning eller föreningens verksamhet i övrigt. Föreningen har regelbunden kontakt med såväl juridiska institutionen som Umeå studentkår. Beroende på ärendets karaktär kan klagomålet komma att lyftas dit. Du kan välja att rapportera in ett klagomål anonymt om du så önskar.

För att komma till formuläret klickar ni er in på www.jf-umea.se och bläddrar ner tills ni hittar fliken ”JF Klaga” och trycker på bilden.