EVENTUTSKOTTET

Klubbmästeriet och sportmästeriet styr tillsammans eventutskottet i Juridiska föreningen vid Umeå universitet. Utskottets primära uppgift är att anordna sociala aktiviteter som hjälper till att minska stressen bland juriststudenterna på universitetet genom att bereda möjligheten för juriststudenter att i en trivsam och trygg miljö umgås i gott sällskap.

Utskottet verkar för ett aktivt studentliv oavsett om det är i festmiljö eller i träningshallen. Utskottet upprätthåller även de goda relationer som föreningen har till andra studentföreningar, genom att tillsammans med dessa arrangera tävlingar och fester.

Ansvariga för eventutskottet är klubbmästare och sportmästare tillsammans.

Har du frågor om klubbmästeriet, kontakta klubbmästaren.

Har du frågor om sportmästeriet, kontakta sportmästaren.


Samarbete med Rouge

Klubbmästaren kan stolt presentera Rouge som vårt kårhus från och med våren 2021, vilket är ett resultat av dels det höga engagemang på eventen vi anordnade på Rouge under 2020 och dels av den undersökning vi gjorde hösten 2020 som visade att en klar majoritet av studenterna ville ha Rouge som kårhus.

Samarbetet innebär att det kommer anordnas sittningar, tentafester, evenemang och EPP:er på Rouge. Dessutom får vi juriststudenter många förmåner där, bland annat i form av billigare inträde på EPP:er och företräde i kön till nattklubben.

Har du några frågor om Rouge? Kontakta Klubbmästaren.


Sporta med JF!

Du har väl inte missat att JF sport har en egen Facebooksida? Ansök om medlemskap i ”Sport JF” eller maila sportmästaren för att få tillträde till gruppen! För att vara säker på att inte missa några sportevenemang kan du lägga till ”Sportmästare JF” som vän på Facebook.

Du kan också följa sportmästeriet på instagram @ jfsportmastare


Övriga frågor

Har du några frågor eller är du intresserad av det eventutskottet är det bara att skicka ett mail till sportmästaren (sport@jf-umea.se) eller klubbmästaren (klubb@jf-umea.se).